Friday, 11 May 2012

variety show

assalam...

hari ni sya nak kongsi variety show my fav boy group - BIG BANG-

show ni dah lame tapi bru hari ni sya jumpa....
jdi saya nak kongsi lah ngan suma orang...hihihi

ni dea video tu :-






hnya ni sje dlu yer.....hihi....jika de mse dan lime pun ok, nnti sya post yer...
hihihi....

skadar ingin meluangkan mse sblum msuk ke matriks...hiihii

I'M VIP!!!

SMILE.....



Monday, 7 May 2012

runsing

assalam...

hari ni kluar kputusan upu 2012....alhamdulillah sya dapat....
USIM - ASASI SAINS DAN KEJURUTERAAN

tapi sya x nak pi sna sbb sya malas nak blik....jdi sya trima je matrix...
lgi pun mtrix lg dkat drpd usim....


mcm cat kat atas ni lah situasi ak skrang sbb ak lum prepare pun nak pi mtrix...
ak rse ak lum brsedia nak tnggal kan umah lgi ni....hahahaha


sampai kat cni je lah kta citcat yer....hihihi

SMILE....